Concerts / Parties 2015

 

Sky Fanatic
2015.09.11. péntek 16:30 Jameson Színpad
A ska és reggae műfaj mellett, más zenei stílusok ötvözése teszi egyedivé a zenekar hangzásvilágát. Jazz, funky és rock elemek a ska és a reggae világában. Határ a csillagos ég! Színes dallamvilág, egyedi hangzás! A fiatal miskolci zenészeket a ska és reggae zene világa és az élő zene szeretete hozta össze. Az együttes, a koncertek műsorát, saját dalaiból állítja össze, de a színes formáció a feldolgozások minden formájára is lehetőséget nyújt. Az őrületes ska hangulat és a reggae mély érzései minden koncerten nagy sikert aratnak.
Cloude 9+
2015.09.11. péntek 18:30 Jameson Színpad
A Cloud 9+ zenekar pusztán két év alatt, szupernóvaként száguldott a magyar könnyűzenei élet középpontja felé, és még nagyon messze van a megállás. Ennyi idő alatt ugyanis, a Drum and bass, Rock, és a Dubstep műfajában alkotó zenekar az ismeretlenségből Magyarország egyik legjobb és legaktívabb koncertzenekarává nőtte ki magát.
Paddy and the Rats
2015.09.11. péntek 20:30 Jameson Színpad
A Paddy & the Rats zenekart 2008-ban alapította az énekes-dalszerző Paddy, Vince-szel, és Joey-val. Ezek után csatlakozott hozzájuk Seamus, Sonny és Sam, a hegedű virtuóz, aki az élő bulikon ír sípon, banjon és skót dudán is játszik. 2012 tavaszán Sonny kiszállt a bandából és Bernie vette át a helyét. A hat "ír kalóz” saját elmondása szerint azért lett patkány, mert az olyan az állatok között, mint a punk stílus a zenében. Mocskos és kártékony. Ők pedig pontosan ilyen zenét játszanak. Legtöbbet az ír nép kocsmazenéjéből emelik a sajátjukba és kelta motívumokkal ötvözik a dögös, koszos punk-rock dalokat. De sokszor megjelenik a tengerész- és kalózvilág hangulata mind a szövegekben, mind a zenében. Akik hallják a dalaikat, azok biztos, nem maradnak józanok, mivel a pörgős, jigg-es (ír táncfajta) ritmusok nagyon jól táncolhatók vagy sokszor inkább ugrálhatók és tökéletesek a nagy berúgásokhoz. Céljuk, hogy megismertessék a közönséget az élő koncerteken a tengerész dalokkal, kocsmakultúrával…Pontosabban, hogy kocsmát varázsoljanak az egész világból!
Deniz
2015.09.11. péntek 22:30 Jameson Színpad
DENIZ a magyar zenei élet különleges színfoltja. Tartalmas szövegeivel kortól és nemtől függetlenül éreznek együtt tízezrek. "Amióta az eszemet tudom a zene meghatározó szereplője az életemnek. A rap zenével 6 éves korom környékén találkoztam és azóta gyakorlatilag minden mozzanatot az életemben valamilyen szinten befolyásol. De nem a pénzpörgetés, pezsgőlocsolás vagy a minél meztelenebb lányok ejtettek rabul, hanem a stílus őszintesége, szókimondása, és a valóság száraz visszaadása ami manapság a zenék elenyésző százalékban van csak jelen."
Muriel
2015.09.12. SZOMBAT 16:30 Jameson Színpad
Mélyen a 60-as évek műfaji dszungelében gyökeret vert, URH barát rock zenekar a kettőezer tízes évekből, a kettőezer tízes éveknek."
Neo
2015.09.12. SZOMBAT 18:30 Jameson Színpad
NEO, the Hungarian electro-pop formation, has produced 6 records, 4 EP-s, loads of singles with videos and remixes since its foundation in 1998. What best describes style they have evolved, is a unique mixture of post new-wave, dark electro-pop sounds with a tint of indie-pop-like melodies. The soundtrack of the film called "Control", which NEO composed in 2003 and was published by Warner Music in more European countries, has achieved great success and won 14 awards throughout the world making the band's name widely known.
The Carbonfools
2015.09.12. SZOMBAT 20:30 Jameson Színpad
A zenekar 2000-ben alakult dj Titusz egyik zenei projektjeként, zenekarként a 2001-es Sziget Fesztiválon debütáltak. 2010-re Magyarország egyik legismertebb koncertzenekara lettek és elkészítették Carbonsoul című lemezüket, aminek egyik legsikeresebb dala a Hideaway, több mint 1,8 milliós letöltést produkált a Youtube-on. 2012-ben jelent meg Carbonsweet című lemezük, ami 2013 tavaszán aranylemez lett. A zenekar jelenlegi felállása: Fehér Balázs – ének, Bicskei Titusz – dj, Fekete István – gitár, Miklós Milán – basszusgitár, Hámori Benedek – dob. 2014 februárjában európai miniturnén jártak Berlin-London-Edinburgh útvonalon, ahol összesen kilenc koncertet adtak. 2014 decembere elkészült legfrissebb nagylemezük a Carbonbliss. Az albumon összeolvad a film noir éjszakai világa, a hatvanas évek pszichedeliája, rock, techno, diszkó, afro és még megannyi kósza hangulat. Mindemellett ihletett adott dj Titusz sihederkori élménye a Magas Tátrán. Ezek mellett macskák, kutyák és a zenekar gitárosának, Fekete Istvánnak új nyenyeréje is inspirálta a zenekart a dalok megírása közben.
Wellhello
2015.09.12. SZOMBAT 22:30 Jameson Színpad
A Wellhello a hip-hop előadó Fluor Tomi és a producer-énekes-dalszerző Diaz közös formációja. Bemutatkozó daluk, a „Rakpart” egy igazi könnyed, lazulós nyári sláger, mely meghódította a magyar rádiókat. A lyric videó és a hivatalos klip együttes nézettsége már a 7,5 milliót is átlépte a Youtube-on. Az elnöki kettős nem várt sokat a következő single-lel, ami még ennél is nagyobbat robbant. Az „apuveddmeg” 2014 őszén jelent meg, mellyel gúnyosan odamondtak a sznob jampiknak. A közönség imádja a felvételt, vezeti a helyi platformok listáit és a MAHASZ slágerlisták élére is követte a „Rakpart”-ot. A srácok kifejezetten szeretnek nosztalgiázni és viccesen megidézni korábbi évtizedeket. Az elnöki kettős a márciusi bemutatkozó koncert napján megjelentette első EP-jét is, az „Elnöki ügy”-et, mely egy nap alatt az iTunes albumlistájának élén landolt és azóta is a Top 3 örökös tagja! A Wellhello jelenleg az egyik legkeresettebb fellépő a klubszcénában, a 2015-ös évük már most zsúfolásig van fellépésekkel, hiszen útjára indult az elnöki turné. Eközben az Artisjus is összesítette a digitális zenei piac állását, melyből kiderül, hogy 2015-ben a magyar közönség a Wellhellót szereti a legjobban.

 

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016

Main Sponsor
Main Supporters

Main Media Partners
Other supporters...