Tisztelt Média és Sajtó Munkatársak!

A 2022. szeptember 9. és 17. között megrendezésre kerülő 18. CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál megnyitó ünnepségére szeptember 9-én, 17:00 órától kerül sor a Fesztiválnak otthont adó miskolci Művészetek Házában. A Fesztivál záró- és díjkiosztó ünnepségére szeptember 17-én, 17:00 órakor kerül sor.

Az idei évben is a világ filmművészetének legfrissebb alkotásai láthatók a fesztivál hivatalos versenyprogramjában. A hivatalos program minden filmje magyarországi premier. Számos szakmai és kapcsolódó programra kerül sor, például közönségtalálkozók, mesterkurzusok, konferenciák, beszélgetések.

A részletes programról a www.cinefest.hu oldalon tájékozódhatnak hamarosan.

A 18. CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál sajtóakkreditációs felülete 2022. augusztus 10 – augusztus 25. között biztosít lehetőséget a jelentkezésre.

Kérjük vegyék figyelembe, hogy szálláslehetőségek rendkívül korlátozott számban állnak rendelkezésre. A regisztráció elküldése nem jelenti annak automatikus elfogadását. A jelentkezéssel kapcsolatban mindenki visszajelzést kap emailben a fesztivál szervezőitől a jelentkezési határidő lejárta után.