Tisztelt Média és Sajtó Munkatársak!

A 2019. szeptember 13. és 21. között megrendezésre kerülő 16. CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál megnyitó ünnepségére szeptember 13-án, 17:00 órától kerül sor a Fesztiválnak otthont adó miskolci Művészetek Házában. A Fesztivál záró- és díjkiosztó ünnepségére szeptember 21-én, 17:00 órakor kerül sor.

Az idei évben is a világ filmművészetének legfrissebb alkotásai láthatók a fesztivál hivatalos versenyprogramjában. A Kitekintő szekciókban, elismert fesztiválkedvencek, nagy auteur-ök alkotásai kapnak helyet. A hivatalos program minden filmje magyarországi premier.

Számos szakmai és kapcsolódó programra kerül sor, például a 8. Miskolci Nemzetközi Filmvásár, közönségtalálkozók, mesterkurzusok, konferenciák, beszélgetések.

A részletes programról a www.cinefest.hu oldalon tájékozódhatnak.

A 16. CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál sajtóakkreditációs felülete 2019. augusztus 1 – augusztus 31. között biztosít lehetőséget a jelentkezésre. 

A regisztráció elküldése nem jelenti annak automatikus elfogadását, a jelentkezéssel kapcsolatban mindenki visszajelzést kap emailben a fesztivál szervezőitől.