Tisztelt Médiamunkatársak!

Idén szeptember 10. és 18. között kerül megrendezésre a 17. CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál. A CineFest megnyitó ünnepsége szeptember 10-én, pénteken, 17:00 órakor kezdődik a fesztivál otthonául szolgáló miskolci Művészetek Házában. A záró- és díjkiosztó ünnepség szeptember 18-án, szombaton 17:00 órakor lesz.

A CineFest versenyprogramjában idén is a világ filmművészetének legfrissebb, legkülönlegesebb alkotásai láthatók. A Kitekintő szekcióban nemzetközileg is elismert fesztiválkedvencek filmjeit nézhetjük meg, a program minden alkotása magyarországi premier. A filmekhez kapcsolódóan számos szakmai és szórakoztató programra is sor kerül: közönségtalálkozók, mesterkurzusok, konferenciák is színesítik a fesztivált.

A részletes programról a www.cinefest.hu oldalon lehet tájékozódni.

A média képviselői 2021. augusztus 1-től augusztus 31-ig küldhetik el akkreditációs kérelmüket a 17. CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztiválra.

Az akkreditáció elküldése nem jelenti annak automatikus elfogadását. A fesztivál szervezői minden jelentkezőt emailben értesítenek majd az akkreditációs kérelmük eredményéről.