Art mozik nemzetközi szövetségének zsűrije 2018

Federico Babini


Art mozik nemzetközi szövetségének zsűri tagja 2018

Federico Babini egy Firenze központjában álló kis művészmozinak, a Spazio Alfierinek az igazgatója. Karrierjét színházi rendezőként kezdte – és a mai napig sem fordított teljesen hátat a színhéz világának. A mozi teljesen új tapasztalat volt számára. Olyan új nyelvezetet, műfajt és frissességet talált itt, aminek nincs párja! Nagyon szereti az európai filmfesztiválokat, hihetetlenül izgalmasnak találja azt, hogy zsűritagként lehetősége nyílik újabb és újabb gyöngyszemeket felfedezni a világ filmes termésében.


Magdalena Gruber


Art mozik nemzetközi szövetségének zsűri tagja 2018

Magdalena Gruber 1995-ben született. Németország déli részén nőtt fel. 2015-től az FH Dortmund fotográfia szakos hallgatója. Szabadúszó fotósként dolgozik. 2013-tól áll különböző mozik alkalmazásában, jelenleg Németország egyik legrégebbi mozijában a Schauburg Dortmundban. 2017-ben részt vett a Cinema Art Award zsűri munkájában a Hamburg Filmfesten.


Samo Seničar


Art mozik nemzetközi szövetségének zsűri tagja 2018

Samo Seničar 2010-től dolgozik programfelelősként és ifjúsági koordinátorként a szlovén Celje „Metropol” önkormányzati mozijában. Előtte egy helyi ifjúsági klubban dolgozott programszervezőként és koordinátorként. Részt vett Karlovy Varyban az Europa Cinemas és Szarajevóban a C.I.C.A.E zsűri munkájában. A Celje-i Diák Rövidfilmes Fesztivál egyik kurátora.