BRASS BANDITS

2017 / HUNGARY / 77 min

Set in a Miskolc primary school, this documentary film focuses on two dedicated music teachers who use music as a tool to educate children living in nearby slums and to help them integrate first into school, then into the larger society.

Wednesday, 15 September 2021 17:00 Béke screen (premiere)

Director:
SURÁNYI Z. András, SÍVÓ Júlia

Filmography:

2021 Aranycipellő
2017 Takarító férfi
2014 Panoráma
2011 A folyó másik partja
2008 3 nővér

Producer:
SZEDERKÉNYI Miklós, BUGLYA Sándor

Cinematographer:
SURÁNYI Z. András

Film editor:
SÍVÓ Júlia

Cast:
SOLYMOSI Árpád, VIRÁG Csaba

Distributor:
Dokument-Art Kft.

Kapcsolódó program:
ROMA-KÉP 2021 (Professional program)