AZ ART-MOZI EGYESÜLET ÉS A MOZISOK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGÉNEK KÖZÖS SZAKMAI PROGRAMJA

2018. szeptember 19. szerda 14:00-19:00

Látogatás Ózdra, a MANDA Nemzeti Filmtörténeti Élményparkjába az Art-Mozi Egyesület és a Mozisok Országos Szövetségének tagjai számára.

2018. szeptember 20. csütörtök 09:30-11:30 Béke terem

Szakmai egyeztető fórum a moziüzemeltetők, a szolgáltatók és a forgalmazók között.

2018. szeptember 20. csütörtök 13:30-20:30 Béke terem

Filmforgalmazó cégek prezentációi a bemutatandó filmjeikből.

2018. szeptember 21. péntek 09:30-12:30 Béke terem

Workshop a mozik hatékony online marketingjéről Fekete Angelika (Mozinet) és Hanula Zsolt (Budapest Film) kommunikációs szakemberek vezetésével.

2018. szeptember 21. péntek 14:00-17:00 Béke terem

Az NMHH Nemzeti Filmiroda vezetőinek tájékoztatója az art terjesztés eredményeiről, a statisztikai rendszer előkészítésének állásáról.
– Tájékoztatás a mozik egyenlő esélyű elérésének technikai előkészítéséről.
– Tájékoztató a Barcelonában tartott mozitechnikai kiállításról.
– Tájékoztatás pályázati lehetőségekről.


Art-Mozi Egyesület

Az Art-Mozi Egyesület a nemzetközi mozilánctól független artmozik és artfilm-forgalmazó cégek, s mindazon vállalkozások és magánszemélyek szervezete, amelyek elkötelezettek az egyetemes és hazai filmértékek terjesztése iránt. Feladatának tekinti tagjai érdekvédelmét, együttműködik a kulturális célú filmterjesztést támogató feltételrendszer kialakításában és fenntartásában. A jelentősebb magyarországi fesztiválokon tanácskozásokat tart az art-film terjesztés aktuális problémáiról.


Mozisok Országos Szövetsége

A Mozisok Országos Szövetsége a mozisok érdekképviseletét látja el az országos, állami és társadalmi szervezeteknél. A filmterjesztéssel kapcsolatos kérdések, filmkölcsönzés, filmellátás, információáramlás a forgalmazók és a moziüzemeltetők között, a mozik műszaki fejlesztésének kérdései, azok megoldása mind a kitűzött feladatai közé tartoznak.