Dokumentumfilm nevezés

Dokumentumfilm nevezés

* csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!


Figyelmeztetés:

Felhívjuk minden nevező figyelmét, hogy a CineFest – Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál versenyszekcióban CSAK MAGYARORSZÁGI PREMIEREKET vetít. A fesztiválbemutató előtt tartott bármilyen magyarországi nyilvános (akár más fesztiválon tartott) vetítés a programból való kizárást eredményez

Nyilatkozatok:

 
Alulírott nevező, a nevezési szabályzatot megismertem, az abban foglaltakkal egyetértek és elfogadom. Kijelentem, hogy jogosult vagyok a nevezési lapon szereplő filmet benevezni a CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztiválra, a részvétel harmadik személy jogait nem sérti.
 
Nyilatkozom, hogy az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat megismertem (www.cinefest.hu), hozzájárulok személyes adataimnak a tájékoztató szerinti kezeléséhez.
 
Az általam benevezett filmet korábban Magyarországon nem vetítették, és a CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztiválon történő bemutatását megelőzően más magyarországi vetítésen nem kerül bemutatásra.
 
Az általam megadott információk helytállóak, azokért felelősséget vállalok. A Filmfesztivál a nevezett filmre vonatkozóan itt megadott adatokat a fesztivál honlapján és hivatalos katalógusában és programfüzetében felhasználhatja.